Web Content Viewer (JSR 286)

FAQ

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Voor het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs kunt u terecht in onze webshop. Wilt u een beoordelings- of gebruiksexemplaar aanvragen dan heeft u een docentnummer nodig. 


Hoe kan ik een docentnummer aanvragen? 

Om beoordelings- of gebruiksexemplaren te kunnen aanvragen heeft u een docentnummer nodig.


U kunt een docentnummer aanvragen via Mijn Noordhoff.


Om misbruik te voorkomen beoordelen we elke aanvraag afzonderlijk. Het verwerken hiervan duurt ongeveer 3 dagen.  Voor het voortgezet onderwijs is het gebruik van het emailadres van uw school verplicht. Alleen docenten die geregistreerd zijn in het reguliere onderwijs krijgen een docentnummer.  Andere belangstellenden zoals stagiaires en huiswerkbegeleiders, zijn in de meeste gevallen niet verbonden aan een school en hebben dan ook geen toegang tot het docentenmateriaal. 


Hoe kan ik als docent een beoordelings- of gebruikersexemplaar aanvragen?

U kunt een beoordelings- of gebruikersexemplaar aanvragen via de webshop. U heeft hiervoor een docentnummer nodig.  U kunt een docentnummer aanvragen via Mijn Noordhoff.

Let op:  Om misbruik te voorkomen beoordelen we elke aanvraag voor een docentnummer afzonderlijk. Het verwerken hiervan duurt ongeveer 3 dagen. U krijgt uw docentnummer per e-mail toegestuurd. 


Voor het voortgezet onderwijs is het gebruik van het e-mailadres van uw school verplicht. Alleen docenten die geregistreerd zijn in het reguliere onderwijs krijgen een docentnummer.

 

Waarom staat er bij sommige titels een logo van Noordhoff Campuz of Toets op Maat?
Bij de productomschrijvingen kunt u meteen zien of Toets op Maat of de Campuz Creditcard bij een titel beschikbaar is. Dit kunt u zien aan de kleine logo’s die in de productomschrijving staan. Hierdoor weet u meteen of u met die titel gebruik kunt maken van Toets op Maat en of uw studenten met het boek toegang hebben tot extra content via de site die bij het boek hoort.

 

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

U kunt uw bestelling  goed verpakt retourneren naar:


Rhenus Contract Logistics Eindhoven BV.

Ekkersrijt 2060a

5692 BA Son en Breugel

Nederland


Om correcte verwerking te garanderen is het nodig om een volledig ingevuld retourformulier mee te sturen. U kunt dit hier dowloaden.

Nadat de goederen terug zijn ontvangen ontvangt u van ons een creditfactuur. Dit is de correctie op de factuur die u eerder van ons heeft ontvangen.